Perslucht reiniging

Perslucht reiniging

Wilt u gebruik maken van perslucht reiniging, of wilt u daar meer over weten? Het vormt een van de methoden om uw gevel op een grondige manier te reinigen. U zorgt er daarmee voor dat u de mogelijkheid heeft uw gevel schoon te spuiten.

Droog stralen

De perslucht reiniging behoort tot het droog stralen. U kunt uw gevel zandstralen, bijvoorbeeld wanneer u te maken heeft met vervuiling in de vorm van mossen en algen. Dankzij de vorm en de hardheid van het reinigingsmiddel kunt u zich richten op het vuil, terwijl uw gevel aan de andere kant geen schade op zal lopen.


Droog stralen, perslucht reiniging en zandstralen hebben uiteindelijk betrekking op hetzelfde. U zorgt er hiermee voor dat u de gevel op een degelijke manier kunt reinigen, terwijl u het risico op beschadiging goed in de hand kunt houden.

Korrelgrootte en korrelverdeling


Het is bij zowel perslucht reiniging van uw gevel als de andere methoden die u kunt gebruiken van groot belang om rekening te houden met de korrelgrootte en de korrelverdeling. Des te groter de korrel, des te groter ook de inslag zal zijn. Houd er rekening mee dat de grote korrels gemakkelijker schade veroorzaken, terwijl de kleinere korrels veel stof veroorzaken.


Daarnaast is het verstandig om een fijn straalmiddel te gebruiken, bijvoorbeeld in combinatie met water. Dit vergroot het reinigend effect en kan u bovendien helpen de hoeveelheid stof te beperken.

Aard van het straalmiddel


Daarnaast kunt u zowel bij het perslucht reinigen als een van de andere methoden nadenken over de aard van het straalmiddel. Wat is de vorm die u gebruikt, hoe hard is het materiaal en wat is de volumieke massa? Des te hoger de massa, de hardheid en des te scherper de vorm, des te groter ook de inslagenergie zal zijn.


U kunt dan rekenen op een grondige reiniging, maar het risico op schade is aan de andere kant ook groter. Maak een goede afweging en denk bij perslucht reiniging tenslotte na over de hoeveelheid druk die u wenst te gebruiken.

Soorten mechanische reiniging

 • Borstelen gevel

  Wilt u een gevelrenovatie in Zeeland laten verzorgen, of uw gevel elders in het land laten borste...

 • Stralen gevel

  Wilt u uw gevel stralen? Dit vormt een effectieve methode om het vuil van uw muur te verwijderen,...

 • Perslucht reiniging

  Wilt u gebruik maken van perslucht reiniging, of wilt u daar meer over weten? Het vormt een van d...

 • Hogedruk water reiniging gevel

  Wilt u uw gevel onder hogedruk met water reinigen? U heeft de keuze uit verschillende methoden, w...

Gratis offerte aanvragen

Gevelreiniging

Gevelrenovatie

Gevelbescherming

Zelf reinigen of behandelen ?

Wat kost gevelreiniging ongeveer ?

Reinigingsmethodes

Soorten gevels

Gratis offerte aanvragen

Graffiti

Onkruid & klimplanten

Roet

Schimmel

Stof/zand

Uitwerpselen

Vocht

Witte muuruitslag

Behoefte aan informatie is groot

Gratis offerte aanvragen

Isolerenspouwmuren.nl

Isolatiepagina.nl

Debodemafsluiter.nl

Gratis Internet Offerte Aanvragen Disclaimer Sitemap Wie zijn wij ? Privacy Contact Gevelbehandelplan

Copyright Isoleads BV - kvk nr 51797208