Vertraging nieuwe vervuiling

Vertraging nieuwe vervuiling

Gevelreiniging biedt diverse voordelen, waaronder het voorkomen van de verloedering van uw pand. Daarnaast zorgt u voor een goede technische staat en kunt u vanuit esthetisch oogpunt besluiten het geheel op te laten knappen. Een reeds vervuilde of aangetaste gevel biedt meer voedingsgrond aan nieuwe vervuiling dan nieuwe gevels en gereinigde en/of gerenoveerde gevels.

Door het impregneren van de gevel zal vocht zich niet meer in stenen en voegen nestelen waardoor bijvoorbeeld schimmels en grassen en mossen geen tot minimale kans krijgen.

Invloed van buitenaf

De gevel zorgt voor bescherming tegen invloeden van buitenaf, waar het weer een belangrijke rol in speelt. U kunt zelf de vervuiling van uw gevel schoonmaken om problemen zoveel mogelijk voor te zijn, maar het is daarnaast verstandig om periodiek gebruik te maken van een professionele aanpak.

Zorg ervoor dat algen en schimmels geen kans maken en het mos tijdig verwijderd wordt. U zorgt er daarmee voor dat er zo min mogelijk aantasting van de gevel plaats zal vinden. Laat bovendien de gevel schoonmaken indien er veel sprake is van uitlaatgassen, of bijvoorbeeld schade door vorst of sneeuw.

Impregneren

U kunt nieuwe vervuiling vertragen door de gevel te laten impregneren. U zorgt er daarmee voor dat de gevel goed bestand is tegen nieuwe invloeden van buitenaf en u bijvoorbeeld zo min mogelijk last heeft van de doorslag van koude en vocht. Dit zijn twee belangrijke veroorzakers van een hoge energierekening en uiteindelijke rot of problemen met de gevels. Voorkom dit door de vervuiling van de gevel schoon te maken, of professioneel onderhoud uit te laten voeren. Laat de gevel impregneren om nieuwe vervuiling te vertragen, dankzij een beschermende laag over de buitenwand.

Meer informatie over de voordelen

 • Behoud en waardeverhoging woning

  Heeft u een herenhuis van 100 jaar oud of meer ? Gevelreiniging uit Amsterdam en omstreken biedt ...

 • Besparing op energiekosten

  Heeft u een verweerde of kapotte gevel in Den Haag? Gevelreiniging in Den Haag en omstreken of el...

 • Voorkomt aantasting pand

  Uw gevel vervuilt met de jaren, daar is weinig tegen te doen. Dit heeft te maken met de verschill...

 • Representatiever

  Wilt u gevelreiniging in Groningen laten uitvoeren, of bent u elders in Nederland benieuwd naar d...

 • Vertraging nieuwe vervuiling

  Gevelreiniging biedt diverse voordelen, waaronder het voorkomen van de verloedering van uw pand. ...

Waarde van uw woning

Het vertragen van nieuwe vervuiling levert een optisch voordeel op vanwege het wegblijven van problemen, maar het zorgt er daarnaast voor dat u de waarde van uw woning kunt behouden. Is er sprake van achterstallig onderhoud? Dan dient u vanuit het technisch perspectief voor gevelreiniging te zorgen, om de woning tegen een goede prijs te kunnen verkopen.

Daarnaast spreekt een vervuilde woning weinig kopers tot de verbeelding. Het is wat dat betreft om meerdere redenen interessant om nieuwe vervuiling zoveel mogelijk te vertraging. Laat uw gevel impregneren en zorg er daarnaast voor dat u eventueel vuil regelmatig verwijdert.

Vrijblijvend prijzen en documentatie aanvragen

Gratis offerte aanvragen

Gevelreiniging

Gevelrenovatie

Gevelbescherming

Zelf reinigen of behandelen ?

Wat kost gevelreiniging ongeveer ?

Reinigingsmethodes

Soorten gevels

Gratis offerte aanvragen

Graffiti

Onkruid & klimplanten

Roet

Schimmel

Stof/zand

Uitwerpselen

Vocht

Witte muuruitslag

Behoefte aan informatie is groot

Gratis offerte aanvragen

Isolerenspouwmuren.nl

Isolatiepagina.nl

Debodemafsluiter.nl

Gratis Internet Offerte Aanvragen Disclaimer Sitemap Wie zijn wij ? Privacy Contact Gevelbehandelplan

Copyright Isoleads BV - kvk nr 51797208