F.A.Q.

FAQ Gevelreiniging

Heeft u vragen over uw gevelreiniging? Wilt u bijvoorbeeld meer weten over gevelreiniging in Limburg, of bent u benieuwd naar de mogelijkheden in Brabant? Waar uw woning of pand ook staat, wij zorgen er met antwoorden op de meest gestelde vragen graag voor dat u een beter idee krijgt van wat er mogelijk is en waar u rekening mee dient te houden.

Kosten en subsidie

Wilt u meer weten over de kosten van gevelreiniging? Deze hangen onder andere af van het type ondergrond en het type materiaal waar u gebruik van wenst te maken. Houd rekening met een paar duizend euro aan kosten en vraag meerdere offertes aan om deze met elkaar te vergelijken. Bovendien kunt u gebruik maken van de Btw-korting. U betaalt hierdoor tot maart 2014 maar 6% Btw op arbeid, in plaats van het hoge tarief van 21%.

Nadelen van gevelreiniging

Gevelreiniging heeft een aantal belangrijke voordelen te bieden, maar is aan de andere kant ook niet geheel zonder gevaren of nadelen. Houd er rekening mee dat er zowel directe als indirecte schade aan uw gevel kan ontstaan. Dit kan te maken hebben met de kracht van het reinigingsmateriaal, maar bijvoorbeeld ook met het vocht dat er in de gevel kan ontstaan. Denk goed na over de reiniging en houd er rekening mee dat met name verkeerde materialen op bepaalde ondergronden tot schade kunnen leiden.

Zelf aan de slag

Wilt u graag zelf aan de slag met de gevelreiniging? Zorg er dan voor dat u goed weet van welke ondergrond er sprake is en wat de invloed van reinigingsmaterialen hierop zal zijn. Heeft u al ervaring met het impregneren van uw gevel, of wilt u graffiti verwijderen? Zorg ervoor dat u voldoende informatie inwint bij de specialist, of de taak uiteindelijk toch uit handen geeft. U zorgt daarmee voor een goede gevelreiniging of gevelrenovatie, waar u de komende jaren veel plezier van zal hebben

Veelgestelde vragen

Gratis offerte aanvragen

Gevelreiniging

Gevelrenovatie

Gevelbescherming

Zelf reinigen of behandelen ?

Wat kost gevelreiniging ongeveer ?

Reinigingsmethodes

Soorten gevels

Gratis offerte aanvragen

Graffiti

Onkruid & klimplanten

Roet

Schimmel

Stof/zand

Uitwerpselen

Vocht

Witte muuruitslag

Behoefte aan informatie is groot

Gratis offerte aanvragen

Isolerenspouwmuren.nl

Isolatiepagina.nl

Debodemafsluiter.nl

Gratis Internet Offerte Aanvragen Disclaimer Sitemap Wie zijn wij ? Privacy Contact Gevelbehandelplan

Copyright Isoleads BV - kvk nr 51797208