Hogedruk water reiniging gevel

Hogedruk water reiniging gevel

Wilt u uw gevel onder hogedruk met water reinigen? U heeft de keuze uit verschillende methoden, waarmee u onder andere kunt zorgen voor de gevelreiniging in Rotterdam en omstreken. Maak gebruik van warm of koud water, onder de juiste druk om uw gevel te reinigen.

Water onder druk

Het water onder hoge druk zorgt ervoor dat de hogedrukreiniging het vuil los kan weken en u de mogelijkheid heeft dit van de muur af te spuiten. In combinatie met een reinigingsmiddel kunt u bovendien een grotere inslagenergie veroorzaken, waardoor het vuil loskomt en u dit vervolgens kunt verwijderen.


Maak bij de hogedrukreiniging met water gebruik van een druk van 20 - 200 bar, afhankelijk van het vuil waar u mee te maken heeft. Houd er rekening mee dat de druk die de manometer aangeeft hoger is dan de druk die daadwerkelijk op de muur spuit. U kunt de nozzle (uitstroomhoek) verstellen om de druk te verhogen of verlagen.

De juiste maatregelen

Neem bij de hogedrukreiniging met behulp van water in ieder geval de juiste maatregelen. Hoe kunt u het afvalwater verzamelen en dit afvoeren naar elders, of het hergebruiken? Reinig bij voorkeur met koud water en gebruik alleen warm water wanneer dit de effectiviteit van de reiniging sterk ten goede komt.


Verder kunt u de bodem het best afdekken en is het verstandig om het object af te schermen met steigergaas. U zorgt er op die manier voor dat u de hogedrukreiniging op een degelijke manier kunt toepassen.

Warm water en reinigingsmiddelen

Tenslotte kunt u gebruik maken van een hogedrukreiniging met warm water. In dat geval is het verstandig om maximaal 5% aan reinigingsmiddel toe te voegen, waardoor de combinatie van het water en het middel tot een goede inslagenergie en reiniging zal leiden.


Neem ook in dit geval de juiste maatregelen, zodat de reinigingsmiddelen bijvoorbeeld niet in het milieu terecht zullen komen. Maak alleen gebruik van warm water op het moment dat het koude water niet voldoende reinigend vermogen biedt en ook het zandstralen of perslucht reinigen niet tot het gewenste resultaat zal leiden.

Soorten mechanische reiniging

 • Borstelen gevel

  Wilt u een gevelrenovatie in Zeeland laten verzorgen, of uw gevel elders in het land laten borste...

 • Stralen gevel

  Wilt u uw gevel stralen? Dit vormt een effectieve methode om het vuil van uw muur te verwijderen,...

 • Perslucht reiniging

  Wilt u gebruik maken van perslucht reiniging, of wilt u daar meer over weten? Het vormt een van d...

 • Hogedruk water reiniging gevel

  Wilt u uw gevel onder hogedruk met water reinigen? U heeft de keuze uit verschillende methoden, w...

Gratis offerte aanvragen

Gevelreiniging

Gevelrenovatie

Gevelbescherming

Zelf reinigen of behandelen ?

Wat kost gevelreiniging ongeveer ?

Reinigingsmethodes

Soorten gevels

Gratis offerte aanvragen

Graffiti

Onkruid & klimplanten

Roet

Schimmel

Stof/zand

Uitwerpselen

Vocht

Witte muuruitslag

Behoefte aan informatie is groot

Gratis offerte aanvragen

Isolerenspouwmuren.nl

Isolatiepagina.nl

Debodemafsluiter.nl

Gratis Internet Offerte Aanvragen Disclaimer Sitemap Wie zijn wij ? Privacy Contact Gevelbehandelplan

Copyright Isoleads BV - kvk nr 51797208