Gevelreinigingexpert.nl

Kunststof

Kunststof

De kunststof gevels en gevelelementen zijn de laatste jaren flink in opkomst, onder andere omdat u deze gemakkelijk kunt reinigen. Het schoonmaakonderhoud biedt in principe voldoende kracht, onafhankelijk van het soort kunststof waar u gebruik van maakt. In verhouding tot andere materialen heeft kunststof voldoende stevigheid en zorgt het voor een gemakkelijke reiniging.

 
gratis gevelreiniging offerte aanvragen

Schoonmaakonderhoud

Een gevel van kunststof vraagt nauwelijks om onderhoud. U kunt de kunststoffen in verschillende toepassingen gebruiken en in allerlei kleuren laten uitvoeren. Maak bijvoorbeeld gebruik van gevelbeplating, borstweringen of golfplaten.


Heeft u meer met panelen, wandelementen of dakgoten? In alle gevallen is het in principe voldoende om schoonmaakonderhoud uit te voeren. Een diepere reiniging van kunststof gevels is over het algemeen niet nodig. Kunststof heeft een uitstekende beschermende laag, waardoor vocht en vuil niet zomaar de kans krijgen om binnen te dringen en vervolgens schade toe te brengen aan het materiaal waar u gebruik van maakt.

Meer informatie over gevel materialen

Steen We maken in Nederland gebruik van een aantal verschillende soorten steen. Het is wat dat betreft ...

Beton Het zijn de keuzemogelijkheden met het oog op cement, pigment en toeslagmaterialen die voor de ui...

Staalsoorten Maakt u gebruik van een aluminium gevel, een stalen gevel of wellicht een RVS gevel? Zorg dan voo...

Glas Wilt u het glas op de gevel reinigen? Maak dan gebruik van een professionele glassenwasser. U kun...

Kunststof De kunststof gevels en gevelelementen zijn de laatste jaren flink in opkomst, onder andere omdat ...

Hout Maakt u gebruik van een houten gevel? U zorgt daarmee niet alleen voor een natuurlijk materiaal m...

Pleisterwerk Pleisterwerk komt overal in Europa voor, in een zeer groot deel van de huizen. We maken er in Ned...

Soorten kunststoffen

U heeft de keuze uit een aantal verschillende kunststoffen. Maak gebruik van thermoplasten (amorf en kristallijn), thermoharders en elastomeren. Deze laatste variant kennen we ook wel als de rubbers, die zorgen voor een uitstekende kwaliteit en vragen om maar weinig onderhoud.


Het zijn met name de langere ketens van materialen die zorgen voor een grote mate van stevigheid, waardoor u hier op verschillende manieren gebruik van kunt maken. U kunt de kunststof gevel relatief gemakkelijk laten reinigen, waardoor de kosten beperkt blijven en u aan de andere kant kunt rekenen op een lange levensduur.

Vergelijking met andere materialen

In vergelijking tot andere materialen komt de kunststof gevel doorgaans op een uitstekende manier voor de dag. De aanschafprijs is veelal gelijk aan die van bijvoorbeeld hout of aluminium, terwijl u aan de andere kant kunt rekenen op een onderhoudsarme toepassing.


Bovendien voelt kunststof doorgaans warm aan, omdat het de warmte slecht geleid. Dit biedt mogelijkheden voor een goede isolatie. Tenslotte kunnen veel van de kunststoffen smelten, waardoor het relatief gemakkelijk is om ze in diverse vormen te fabriceren. De kunststof gevels vormen wat dat betreft een uitstekende keuze, zowel met het oog op de toepassingen als de reiniging van het geheel.

Copyright Isoleads BV - kvk nr 51797208